Filosofía i compromís

0

La Pau és un espai de salut i consciència compromès amb la qualitat del producte i l’ànima del productor. Creiem en les coses senzilles, honestes i veritables, per això volem mirar i respectar les nostres arrels, i donar un lloc amorós als nostres orígens, en un context adaptat al moment present.

Posem a la vostra disposició aliments de temporada i de proximitat, ecològics i de gran qualitat, bons tant per a l’home com per a la terra, obtinguts mitjançant mètodes de producció tradicionals sense utilitzar substàncies sintètiques o químiques. A més dels avantatges nutricionals i de sabor, el consum de pro- ductes ecològics locals redueix l’impacte medioambiental i fomenta una activitat econòmica més equilibrada. És la nostra intenció poder apropar consumidors i productors en la mesura del possible i facilitar que el consumidor sàpiga sempre el que menja i qui ha produït i ha tingut cura de l’aliment.

Les verdures i fruites que oferim es conreen en horts 100% ecològics de la nostra zona geogràfica. Per això, el menjar és sempre el més fresc, el més saborós i el més verd en tots els sentits.

Share.

Comments are closed.

Idiomes